Over mij

Freelance AR & VR Specialist

Als ik met klanten om tafel zit dan vertel ik altijd even met wie ze te maken hebben. En ik heb nog nooit twee keer hetzelfde verhaal verteld. Ik was me hier nooit zo van bewust, tot een collega me er op wees. Elke keer pas ik het aan aan de persoon die tegenover mij zit.
Wat ik altijd wel vertel is dat ik Rens ben, maar mijn rol en de reden dat ik aan tafel zit verandert nog wel eens. Ik vind het belangrijk dat ze weten dat ik papa ben van 2 kinderen, Casper van 5 en Robin van 2 (nu moet ik deze pagina wel elk jaar bijwerken!).
Ik heb een achtergrond in de kunstacademie en de academie voor ICT en management. Twee totaal verschillende studies die destijds voor het eerst samen kwamen in CMD.
De eerste paar jaar van mijn carrière heb ik gewerkt als multimedia medewerker en later als online strateeg. Hierna ben ik mijn eigen gamestudio begonnen waarna ik bij Fantazm terecht ben gekomen. Daar heb ik wederom een flinke groei doorgemaakt om uiteindelijk als Concept Developer te eindigen. Tegenwoordig werk ik weer voor mijzelf, of eigenlijk voor mijn klanten. Als Freelance AR & VR Specialist biedt ik mezelf aan als adviseur, concept ontwikkelaar en unity developer.

De kracht van gamification

img

Spellen in het algemeen worden steeds relevanter voor bedrijven en organisaties, nu meer dan ooit. Steeds meer medewerkers zijn van de 'Generatie Y' en zijn opgegroeid in een digitale wereld. Dankzij actieve deelname leiden speltechnieken tot ontdekking, observatie en uitproberen. Leren door te doen in een digitale wereld waar van fouten geleerd kan worden.

Rens Lensvelt - AR & VR Specialist